Een nieuwe generatie ouderen(zorg)

Het is bijna zover! Woensdag 28 november vindt de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’ plaats.
Leuk dat we u mogen verwelkomen. Hierbij ontvangt u de laatste informatie over de dag.

Datum

Woensdag 28 november 2018

Locatie

De conferentie vindt plaats op 28 november a.s. in het NBC te Nieuwegein. U vindt een routebeschrijving op hun site: https://www.nbccongrescentrum.nl/bezoekers-informatie/

Het NBC is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de tramhalte ligt direct aan het parkeerterrein van het NBC. Wanneer u met de auto reist, kunt u op het terrein van het NBC kosteloos parkeren.

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Tel: 030 – 208 0604

Tijden

Ontvangst:
vanaf 08.45 uur

Aanvang conferentie:
09.30 uur

Einde programma:
16.45 uur gevolgd door een informele borrel

Bij binnenkomst

We vragen u te melden bij de ontvangstbalie. Hier ligt uw badge klaar.

Programma

Het programma vindt u hier: https://eennieuwegeneratieouderenzorg.nl/programma-2018/ Bij binnenkomst ontvangt u een samenvatting van dit programma en een plattegrond.

Heeft u zich nog niet opgegeven voor de middagsessies?

Dan kunt u dat nu nog doen:

http://conferentie.nieuwegeneratieouderenzorg.nl/

Wanneer u dit al gedaan heeft, dan hoeft u nu niets meer te doen. Wees er snel bij, want vol = vol.

Accreditatie

We hebben maar liefst 6 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V van V&VN gekregen. Wanneer u hiervoor in aanmerking komt, teken dan svp bij binnenkomst het hiervoor bestemde formulier af, bij de inschrijfbalie.  Voor deze registratie heeft u uw lidmaatschapsnummer of BIG-registratienummer nodig (vergeet deze dus niet mee te nemen!).

Dieetwensen

Heeft u een allergie of dieet waar u zich aan moet houden? Laat het ons dan s.v.p. voor 15 november weten, dan doen ons uiterste best om dit voor u te realiseren. U kunt hiervoor een mail sturen aan marlies@sezw.nl.  Wanneer u vegetarisch bent, hoeft u niet te mailen, wij hebben volop vegetarisch aanbod beschikbaar.

Twitter en LinkedIn

Voor de dag gebruiken we de hastag  #NGOZ.
We nodigen u van harte uit lid te worden van onze LinkedIn groep met de naam ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’, u kunt dan aanklikken ‘lid worden’ en dan zorgen wij ervoor dat u lid wordt van deze groep met bijna 7000 leden.

Graag tot woensdag 28 november!

Online syllabus & Evaluatieformulier

In de week na de conferentie kunt u alle beschikbare presentaties van de gehele dag terugvinden op onze website. U ontvangt hiervoor nog een email.

Enkele dagen na de conferentie ontvangt u een mailtje met de vraag of u een evaluatieformulier wilt invullen. Hopelijk wilt u hieraan meewerken, want we gebruiken uw feedback voor de volgende editie van de conferentie “Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’. Alvast dank voor het invullen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle nieuwe informatie.

Welkom, fijn dat je ons volgt!