Een nieuwe generatie ouderen(zorg)

Het is bijna zover! Woensdag 28 november vindt de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’ plaats.
Leuk dat we u mogen verwelkomen. Hierbij ontvangt u de laatste informatie over de dag.

Datum

Woensdag 28 november 2018

Locatie

De conferentie vindt plaats op 28 november a.s. in het NBC te Nieuwegein. U vindt een routebeschrijving op hun site: https://www.nbccongrescentrum.nl/bezoekers-informatie/

Het NBC is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de tramhalte ligt direct aan het parkeerterrein van het NBC. Wanneer u met de auto reist, kunt u op het terrein van het NBC kosteloos parkeren.

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Tel: 030 – 208 0604

Tijden

Ontvangst:
vanaf 08.45 uur

Aanvang conferentie:
09.30 uur

Einde programma:
16.45 uur gevolgd door een informele borrel

Bij binnenkomst

We vragen u te melden bij de ontvangstbalie. Hier ligt uw badge klaar.

Programma

Het programma vindt u hier: https://eennieuwegeneratieouderenzorg.nl/programma-2018/ Bij binnenkomst ontvangt u een samenvatting van dit programma en een plattegrond.

Heeft u zich nog niet opgegeven voor de middagsessies?

Dan kunt u dat nu nog doen:

http://conferentie.nieuwegeneratieouderenzorg.nl/

Wanneer u dit al gedaan heeft, dan hoeft u nu niets meer te doen. Wees er snel bij, want vol = vol.

Accreditatie

We hebben maar liefst 6 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V van V&VN gekregen. Wanneer u hiervoor in aanmerking komt, teken dan svp bij binnenkomst het hiervoor bestemde formulier af, bij de inschrijfbalie.  Voor deze registratie heeft u uw lidmaatschapsnummer of BIG-registratienummer nodig (vergeet deze dus niet mee te nemen!).

Dieetwensen

Heeft u een allergie of dieet waar u zich aan moet houden? Laat het ons dan s.v.p. voor 15 november weten, dan doen ons uiterste best om dit voor u te realiseren. U kunt hiervoor een mail sturen aan marlies@sezw.nl.  Wanneer u vegetarisch bent, hoeft u niet te mailen, wij hebben volop vegetarisch aanbod beschikbaar.

Twitter en LinkedIn

Voor de dag gebruiken we de hastag  #NGOZ.
We nodigen u van harte uit lid te worden van onze LinkedIn groep met de naam ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’, u kunt dan aanklikken ‘lid worden’ en dan zorgen wij ervoor dat u lid wordt van deze groep met bijna 7000 leden.

Graag tot woensdag 28 november!

Online syllabus & Evaluatieformulier

In de week na de conferentie kunt u alle beschikbare presentaties van de gehele dag terugvinden op onze website. U ontvangt hiervoor nog een email.

Enkele dagen na de conferentie ontvangt u een mailtje met de vraag of u een evaluatieformulier wilt invullen. Hopelijk wilt u hieraan meewerken, want we gebruiken uw feedback voor de volgende editie van de conferentie “Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’. Alvast dank voor het invullen.